Werkwijze:

1. Samen met u worden uw ideeën uitgewerkt zodat Vloermaat uw vloer perfect en geheel naar uw eigen wensen kan leggen;
2. Zaken als kleurstelling en materiaal worden samen met u bepaald;
3. Er wordt overeengekomen op welke datum en welk tijdstip de trap(pen) te bekleden of het gekozen tapijt te leggen;
4. De plaatsen waar het tapijt gelegd moet worden, wordt opgemeten;
5. Uw oude tapijt wordt verwijderd en afgevoerd;
6. Uw trap, hal, overloop, woon- of slaapkamer wordt vakkundig gelegd en brandschoon opgeleverd;
7. Na levering ontvangt u van ons advies voor een langer behoud van uw tapijt en vergeet u niet om Vloermaat te liken op sociale media!

Meer dan 15 jaar ervaring!

…in het professioneel stofferen van trappen & het leggen van tapijt, PVC, laminaat, vinyl en linoleum


Vloermaat is opgericht met als doel om bekende merken tapijten betaalbaar te houden voor iedereen. Daarom heeft Vloermaat superieure kwaliteit tapijten voor betaalbare prijzen hoog in het vaandel staan. Dit kan Vloermaat handhaven doordat er gunstige overeenkomsten voor de lange termijn zijn gemaakt – met betrekking tot het inkopen van bekende merken tapijt – bij partners met wie Vloermaat al jarenlang samenwerkt.

Dankzij het vakmanschap van Vloermaat bent u verzekerd van superieure kwaliteit en een uitgebreid dienstenpakket. Zo kunt u naast het stofferen van trappen bij Vloermaat ook terecht voor het leggen van tapijt, PVC, laminaat, vinyl en linoleum. Ook een combinatie van deze materialen is mogelijk! Bovendien is Vloermaat gespecialiseerd in maatwerk, waarbij Vloermaat een vloer voor u creëert die naadloos aansluit bij uw interieur. Hierdoor zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos.


Tot slot kan Vloermaat zeven dagen in de week, overdag of in de avond geheel gratis en vrijblijvend bij u langs komen, met uitgebreide informatie over de soorten tapijten en kan u vakkundig advies geven over de kleur, kwaliteit en ondervloer. Neem ook contact met ons op als u meer wilt weten over onze diensten of om meteen een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Tapijt
95%
PVC
85%
Laminaat
94%
Vinyl
100%
Linoleum
80%